Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Με Πενάκι και Σκαπάνη








Στις 4,5 και 6 Ιουλίου το comicon-shop, οι Εκδόσεις ΚΨΜ και ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων συνδιοργανώνουν στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134, δίπλα στον Ηλεκτρικό του Θησείου, τριήμερο Φεστιβάλ Ελληνικού Κόμικ.




Το κεντρικό θέμα θα είναι η ελληνική αρχαιότητα και μυθολογία. Θα περιλαμβάνει εκθέσεις έργων κόμικς στον 1ο όροφο, δημιουργικά εργαστήρια, διαλέξεις στον κήπο, συζητήσεις, ειδικές εκδόσεις  και πολλά άλλα. Ηδη έχουν οργανωθεί παρουσιάσεις σχετικών βιβλίων, σεμινάριο διασκευής αρχαίας τραγωδίας σε σύγχρονο κόμικ και δημιουργικό εργαστήριο σχεδίου. 


Στον κατάλογο που θα εκδοθεί, θα μπουν Α/Μ έργα Ελλήνων δημιουργών, όπου θα παρουσιάζουν σύντομες ιστορίες  εμπνευσμένες από την αναζήτηση του «θησαυρού» από τους αρχαιολόγους.

Οι δημιουργοί που θέλουν να συμμετέχουν στην έκθεση έργων, να παρουσιάσουν ή να υπογράψουν ή να δώσουν έργα τους προς πώληση, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέχρι το τέλος Μαΐου, για να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες. Για να συμμετάσχουν με κάποιο έργο στον κατάλογο, πρέπει να δώσουν το κόμικ τους  μέχρι την 15η Μάιου, για να προλάβουμε την έκδοσή του.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας:
info@comicon-shop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου